Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Heartist blog

A Heartist blog lehetőséget biztosít számunkra, hogy gondolatainkat, ötleteinket és tapasztalatainkat megosszunk veletek. Szeretnénk átfogó segítséget nyújtani a DIY világával még csak most ismerkedő érdeklődőknek, hogy sikerélményekkel gazdagodva önbizalmat szerezzenek a kreatív ötleteik megvalósításában. Ennek érdekében rendszeresen osztunk meg ingyenesen letölthető tartalmakat is, amikkel a siker számodra is garantált.

Alkossunk együtt!

 

Eper formájú dobozkák

Eper formájú dobozkák

2020. 07. 26. 00:00:00

Egy kedves kis ötletet hoztam ma el nektek, így az eperszezon közepén, ami nem más, mint ez a kis eper formájú doboz, ami nagyon cuki csomagolása lehet bármilyen apróbb ajándéknak.

Tudjátok mi 2020-ban az év színe?

Tudjátok mi 2020-ban az év színe?

2020. 05. 11. 19:07:49

A Pantone LLT 2000 óta minden év végén kihirdeti az év színét, amely a divattól kezdve, a lakberendezésen át, minden alkalmazott művészetre komoly hatást gyakorol.

Az idei évben pedig egy csodás kobaltkék, egészen pontosan a Pantone 19-4052, vagyis a Classic Blue lett kiválasztva a 2020-as év hivatalos színének. A cég azzal indokolta a döntését, hogy „Az alkonyatkori éghez hasonló Classic Blue visszaadja azt a bizalmat, hitet, állandóságot és védelmet, amelyre mindannyiunknak szüksége van ahhoz, hogy erős alapokra építkezhessünk az új évtizedben."